Alle bedrijven waar we mee samenwerken worden door families gerund, niet dat we daar bewust voor hebben gekozen maar omdat we graag werken met kleinere producenten kom je in Toscane terecht bij bedrijven waar het uitbenen, worsten maken, hammen rijpen van vader op zoon of dochter over gaat.
Al vele jaren betrekken we onze producten van dezelfde salumifici, bezoeken ze vele malen per jaar, overleggen over de rijpheid en kwaliteit van de salumi en plannen de productie met hen waardoor we een constante kwaliteit en beschikbaarheid voor onze klanten kunnen waarborgen.
We betrekken onze producten uit twee gebieden in Toscane: In het noorden, rond Pontremoli: hier maakt men salami’s en vleeswaren zonder opsmuk en puur van smaak zijn .
Centraal Toscane; rond San Miniato en Siena: Hier komen onze finocchiona’s , truffelworstjes en hammen vandaan : geraffineerd van smaak door bij het maken venkelzaad , truffel , rode wijn of andere smaakmakers toe te voegen .
Het vlees wat gebruikt wordt is afkomstig uit Italië, bij veel producten van een samenwerkingsverband van boerderijen die zorgen voor goede voeding en leefomstandigheden voor de dieren.
Neem contact op